Galerija

Danas je Božić u zemljama okupiranim Zapadnim Hrišćanstvom

Za četrnaest dana, biće u zemljama okupiranim Istočnim Hrišćanstvom.

Pravoslavci mrze Katolike i Protestante, danas posebno, dok u ostatku sveta okupiranim Islamom mrze sve Hrišćane i danas i svaki drugi dan.

A mi na Balkanu prebrojavamo svoje žrtve i genocide, ko je kome više, ko je koga prvi i čiji je nacionalizam jači.

Danas se po crkvama gde ja živim obavljaju mise, dok države zadovoljno trljaju ruke jer su tako dobro naučile zanat od svojih prethodnika i u sebi tiho govore:

„Efikasnije pljačkamo nego vi, naš lažni moral izgleda ubedljiviji nego vaš, jedino vas još nismo dostigli u broju mrtvih. Tu ste i dalje u velikoj prednosti, ali trudimo se svojski, vreme je na našoj strani“

A najveće žrtve od svih, kao i uvek to su deca. Deca su zarobljenici svojih roditelja. Roditelji zaraženi svojim zabludama, utuvljuju to novim žrtvama. Ja razumem da oni ne znaju bolje, da znaju, ne bi to radili, razumem, ali ne opravdavam. Roditelji, pustite decu, ako zaista mislite da vaš bog postoji, on će postojati i kad vam deca odrastu. Pustite njima da oni odaberu da li će biti vernici kad porastu. Ako je vaša istina prava i kao odrasli će je prihvatiti. Nekako mislim da vi niste sigurni u svoje istine, pa je zato brže-bolje gurate u glave vaših mališana bojeći se da će biti bolji od vas kada porastu.

Christ_Money_Blood_Propaganda