Galerija

Čije su ruke krvavije?

Evropskom zemljom ponovo liju potoci krvi izazvani religijskim ludilom. Taman pomislimo da je ludilo prošlo, kad nas ludaci demantuju svojim redovnim akcijama. Ono što danas rade Muslimani, vekovima su u Evropi radili Hrišćani. Ustoličeni, legalni, legitimni vladari, hrišćani, vekovima su sejali organizovani teror nad sopstvenim stanovništvom. Bande islamskih terorista danas jako se trude da isprave tu, za njih, istorijsku nepravdu i da postanu oni novi vladari proširenog Islamskog Halifata. Ne, Hrišćanstvo nije nikada bilo religija mira, kao što nije ni danas. Ne, Islam nije nikada bio religija mira, kao što nije ni danas. Hrišćane su ateisti, koliko-toliko uspeli da drogiraju, pa su primirene zveri, Muslimani su u punom divljem zanosu, kao što je nekad bio njihov glavni uzor: Hrišćanstvo. Dakle, ono što se desilo u petak u Parizu ne treba samo zvati terorističkim napadom. Radi se o hiljaditom nastavku borbe za prevlast između ludaka i manijaka.

Naši lokalni krvnici, dakle evropski predsednici, političari, državnici se barem na rečima, već barem sto godina trude da uvedu mir na Bliskom i Srednjem Istoku. Sudeći po rezultatima, radi se o katastrofalnom neuspehu. Posledice njihovih grešaka plaćamo mi, obični ljudi, sve to vreme. Da vidimo ukratko kako izgleda istorija te, nazovi, borbe: Prvo Zapad kolonizuje Zemlje Bliskog Istoka. Zatim zapadne države, u punom duhu fašističke ekonomije, biraju neke svoje industrijalce ne po tome što su uspešni u kapitalističkom preduzetništvu i konkurenciji, već po tome što su spremni da uđu u simbiozu apsolutne korupcije. Političari industrijalcima nude monopol nad bušotinama nafte, a industrijalci nude apsolutnu političku podršku i debelo finansiranje političarima. Nešto na čemu bi im pozavideo i Don Korleone. Ali, kako su političari beskonačno alavi, zatim sklapaju slične ugovore i sa privatnim proizvođačima oružja. I prodaju oružje kome? Pa, naravno vladarima kolonizovanih zemalja. Ali ni to im nije dovoljno, od otetih para od građana, koji oni licemerno zovu porez, države prave i svoje, državne fabrike oružja i opet ga prodaju svim mogućim diktatorima po svetu. Lokalni diktatori zatim do zuba naoružani, našim zapadnim oružjem veoma uspešno kreću da masakriraju sopstvene ljude, koji onda beže. Gde? Pa naravno, kod nas na Zapad. Osim toga, naš Zapad ruši redovno vlade po Severnoj Africi i Bliskom i Srednjem Istoku, izazivajući, ponovo, reke izbeglica koje se opet slivaju kod nas na Zapad. A za to vreme, naše bajne vlade, su nas Zapadnjake vešto razoružale, ostavljajući nam, ako smo srećni po neki bedni pištolj koji ako ga upotrebimo u samoodbrani, slede nam godine maltretiranja po sudovima da dokažemo da se radi o samoodbrani. Od reke muslimanskih izbeglica koje su se slile u Evropu, jedan deo će biti agresivniji od ostalih. Za kriminalce, nikad nije problem bio da se naoruža. Dakle, naoružani, besni muslimani, sa automatskim puškama, bez mnogo žurbe su pobili sa velikom lakoćom razoružane, nevine ljude koji su išli da gledaju fudbal ili koncert ili su otišli na večeru u restoran. Kakav divan državni program. Divan do bola. Ovo što se dešava je logičan rasplet priče. S jedne strane imamo religiju, koja je već sama po sebi nasilna. Džihad je metod kojim se Islam uvek širio u svojoj prošlosti. Kad na to dodamo šta su uradili zapadni političari, imamo kompletnu sliku.

blood on hands

Dragi Francuzi, da li vam je sada jasno da vaše vlade, da vaša država radi protiv vas? Ona vas pljačka, ona vas dovodi u životnu opasnost i kako ne kontroliše demografsku eksploziju pridošlica Muslimana, prepustiće vas Šerijatskim Državama koje će zameniti današnje demokratije. Kavezi sa robovima koje voze zarđali džipovi po Siriji, za koju deceniju juriće i po Parizu.

Suživot sa ljudima kojima od malena govore da su nemuslimani smrtni neprijatelji je nemoguć. Jedino rešenje je razdvajanje. Muslimani, svi napolje iz Evrope, NATO, nazad u Evropu. Sve baze, mornarica, avijacija, artiljerija, trupe, sve nazad. Da, upravo kao posvađana mala deca, svako u svoj ćošak. Ako nama treba nafta, trgovina je tu. Ako njima trebaju naše pare i tehnologije, trgovina je tu. Trgovina je rešenje za svaki problem. Bez sile, pa kako se pogodimo.

Draga braćo Evropljani, pred vama je izbor. Hoćete li slobodna društva ili krvnike-političare koji su porobili prvo vas, a zatim i zemlje muslimana. Kao što vidite veoma dobro, naši političari nas vode u propast. Probudite se, osvestite se. Prestanite da igrate video igre, blejite u rijaliti šou, gledate sapunske serije i masturbirate nad sisatim pop pevačicama. Glava vam je u pitanju.

A vi iz Srbije, prestanite da upirete oči u Rusiju. Rusija je isto što i NATO, samo je trenutni luzer. Kad, iako oni uspeju da se domognu vlasti koju danas ima NATO, isto bi se ponašali kao oni. Kao što su se ponašali za vreme Sovjetskog Saveza kada su bili moćni. Svaka vlast je ista. Razlika je samo ko je trenutno jači. Rešenje nije u prizivanju manjeg krvnika da ti pomogne, već u postavljanju sistema bez nasilja. A to je moguće ako se probudite, ako shvatite ko je vaš prijatelj, država i Rusi, svakako nisu.

A za kraj, evo i isečka govora jednog od alžirskih predsednika iz 1974. godine u Ujedinjenim Nacijama.

Houari Boumedienne: “Jednog dana, milioni ljudi će napustiti Južnu Hemisferu i otići na Severnu Hemisferu. Oni neće otići tamo kao prijatelji. Otićiće tamo da je osvoje. I osvojiće je svojim sinovima. Materice naših žena doneće nam pobedu”.

Ako želite da odslušate, prilog počinje na 47 min 20 sek

Ja pišem vama, a vi meni recite šta mislite. Voleo bih da saznam o…

Advertisements

2 comments on “Čije su ruke krvavije?

  1. Povratni ping: Svako u svoj ćošak | Markus Maki

  2. Povratni ping: Nema moralnog relativizma | Markus Maki

Zatvoreno za komentare.