Galerija

Svako u svoj ćošak

Nastavljam na temu koju sam započeo o seriji atentata u Parizu u petak 13. Novembra i njihovim posledicama. U prethodnom nastavku sam govorio da je pravo, realno rešenje razdvajanje 2 nekompatibilne kulture.

Moram o tome detaljnije da govorim, zato što u ovom svetu punom lažnih izbora i pogrešnih rešenja, rešenja koja predlažu države su uvek očajna. Ne samo loša, već zaista katastrofalna. Naime, šta je bila prva reakcija francuskog predsednika nakon atentata? Zatvorio je granice, uspostavio vanredno stanje u zemlji i pripretio da će Francuska vojno odgovoriti najžešće što može. Fali samo još policijski čas. Sad, Francuska nije Amerika, hvala bogu, ali sećamo se kako je Amerika odreagovala kada su je pogodili u živac 11. Septembra. Otpočela je seriju besmislenih, nepotrebnih i kontraproduktivnih ratova po Bliskom i Srednjem Istoku. I od Francuske očekujem proporcionalno njenoj snazi niz nekih iracionalnih akcija, koje će, kao i uvek, pogoršati situaciju. Na žalost, sa državama je to uvek tako. Neko ko je naviknut na tešku drogu vlasti, ne može da se iskobelja. Kad narkoman krizira, jedino rešenje koje vidi je povećanje doze droge. Dakle, Francuska država je učestvovala u kolonijalizmu, u fašističkoj ekonomiji, jedna je od najvećih izvoznika oružja na svetu, redovno snabdeva oružjem sve moguće neprijatelje slobode po svetu, ništa nije uradila da spreči dolazak Muslimana u ogromnom broju na svoju teritoriju, dakle učinila je sve što je mogla da naudi svojim građanima i povrh toga sada uvodi vanredno stanje i zatvara granice dok neprijatelji razuma i slobode pucaju na njene građane.

Država blagostanja je stara dobra prevara. Prvo vam tiho uzmu puno para, a onda vam uz zvuk fanfara vrate jedan mali deo.

Država blagostanja je stara dobra prevara. Prvo vam tiho uzmu puno para, a onda vam uz zvuk fanfara vrate jedan mali deo.

A šta bi Francuska zaista mogla da uradi? Da izbaci imigrante i da se povuče vojno iz svih sukoba van Francuske u kojima učestvuje. Kako to uraditi? Znam, znam, sada će pobornici religije još rasprostranjenije od Islama, koja se zove socijalizam ili levica graknuti na mene, da sam nacista, da sam rasista, da sam za koncentracione logore, da sam za izbacivanje trudnih žena na hladne ulice itd. Ništa od toga dragi religiozni levičari. Najjednostavniji način da se neko društvo reši neželjenih gostiju je da zavrne slavine. I Nemačka i Francuska, a još u većoj meri Skandinavija izdržava veliki broj svojih gostiju preko socijalne pomoći i to pozamašne. Dakle welfare state ili država blagostanja. Oh, kako to podlo zvuči. Blagostanje izgleda, na prvi pogled, kao da su se te pare same materijalizovale ni iz čega, da je to bogatstvo tek tako nastalo i da svako ko odluči da sedne za sto sa bogatima ima pravo na besplatan ručak. Ne, socijalna pomoć je finansirana iz para otetih pod pretnjom zatvora od svih građana. Socijalna pomoć je nemoralna i među starosedeocima tih nacija, a posebno je nemoralna za ljude koji dolaze ovde da je krckaju na miru, dok se množe čekajući da preuzmu našu teritoriju. Nisam to ja izmislio. To oni sami govore. Slušajte muslimanske lidere, oni ni malo ne kriju svoje planove. Oni misle da smo mi podli, izopačeni, korumpirani, nastrani, bezbožnici i sa nestrpljenjem čekaju trenutak da nas potčine. Dakle, ako želimo da ih se rešimo, kao prvi korak mora se trenutno ukinuti socijalna pomoć i mora se privatizovati zdravstvo i školstvo. 100% privatizovati. Dakle, u tom slučaju muslimani koji bi dolazili, ako bi imali svoje novčane rezerve, oni bi pomagali evropsku ekonomiju, trošeći je. Ako ne bi imali rezervu, onda bi morali nešto da rade i time bi opet pomagali evropsku ekonomiju. Kada bi se razboljevali i kada bi slali svoju decu u škole, morali bi plaćati privatno zdravstveno i školsko osiguranje, opet bi pomagali evropsku ekonomiju. Ako nemaju dovoljno para da počnu život ovde kod nas u Evropi ili ako ne znaju neki evropski jezik ili ako nemaju nikakvu profesiju koja je ovde korisna, oni jednostavno ovde ne bi mogli da opstanu. Tržišni zakoni bi sami regulisali i pritok imigranata i demografski rast. Neko će trenutno protestovati da bi se rešavanjem neželjenih imigranata kaznili i starosedeoci. Kako, pitam se ja? Tako što ćemo im ukinuti nemoralne zakone koji se baziraju na otimanju od drugih? Privatizacija osnovnih servisa i ukidanje socijalne pomoći rešila bi veliki moralni problem svuda po Evropi i ojačala bi domaću ekonomiju.

Dakle, 2 muve jednim udarcem, bez ikakvih evokacija Hitlera, kundaka, čizama, proterivanja, ekstremne desnice, povratka na monarhiju, itd. U Evropu bi dolazili Muslimani koji zaista nešto vrede i koji žele svojim radom i vrednošću da pomognu sebi i svojim evropskim klijentima. Ja nemam ništa protiv da kupim kebab od Afganistanca, ali imam veliki problem da vidim porodicu sa petoro tamnopute dece koja živi od mog poreza u opštinskom stanu koji je sagrađen opet od mog poreza. Kada bi na Zapadu zaista postojala tržišna ekonomija, oni koji ne bi mogli da u njoj konkurišu, ostajali bi u svojim Sirijama, Iracima i Iranima. Što je najveća većina.

Zašto se to neće dobrovoljno dogoditi? Zato što bi privatizacijom najbitnijih sfera života ljudi, političarima u šakama ostala zanemarljiva svotica para. I time bi izgubili bilo koji interes da uđu ili ostanu u politici. Osnovni i jedini razlog zašto političari ulaze u politiku je to što time dobijaju vlast i mogućnost da upravljaju velikim svotama para. Kada para nema, interes se gubi. Štaviše, političarima odgovara da u zemlju uđe što veći broj imigranata i da povećavaju socijalnu pomoć, jer što više parazita, to su oni potrebniji. Oni u svojoj podsvesti znaju da će ti paraziti pre ili kasnije nadvladati telo domaćina, jer su i oni učili sabiranje u školi i znaju da pare nisu beskonačne, ali oni će mnogo pre toga izgubiti vlast ili će umreti, pa ih nije briga. Kao što reče jedan od Lujeva: «Posle mene potop». Svi oni trče na kratke staze. Zato ono što će zaista zaustaviti dotok imigranata je bankrot zapadnih država. Izgleda užasno, ali što se pre to dogodi, bolje će biti za pacijenta. Osim naravno, ako se vi, dragi Francuzi i ostali Evropljani ne trgnete ranije i shvatite da se privatizacija može postići i bez ekstremnih mera kao što je bankrot. Ali, pre toga morate da se oslobodite levičarske religije, da postoji besplatan ručak. Nije li ironično da ginete od metaka fanatika jedne religije upravo zato što ste i vi fanatici jedne druge religije, koja se zove državoljupstvo? Razmišljajte svaki dan o tome, ako vam stvari izgledaju loše danas, zamislite samo kako će tek biti kada zavladaju tamnoputi pa počnu da bacaju homoseksualce i ateiste sa krovova kuća, kamenuju žene preljubnice, odsecaju glave za najmanje prestupe, kada stave žene u crne džakove sa prorezom za oči i kada ih pretvore u mašine za rađanje. Sve to vas čeka. Ili to ili da na vlast opet dođu neki novi Musolini, Franko, Hitler i Staljin koji će muslimane zaista pobiti u koncentracionim logorima, a posle toga i vas.

Ja pišem vama, a vi meni recite šta mislite. Voleo bih da saznam o…

Advertisements

One comment on “Svako u svoj ćošak

  1. Povratni ping: Privatizacija nije isto što i pljačka | Markus Maki

Zatvoreno za komentare.