Galerija

Saveti za glasanje 24. aprila

Naravno, prvi i osnovni savet je da ako želite da ostanete moralni, onda ne treba da glasate, zato što učestvovanjem u tom gnusnom spektaklu samoponižavanja i mazohizma, samo gubite, a ništa ne dobijate. Ali, ako baš insistirate da glasate, evo možda jedine stvari zbog koje bi nekog trebalo izabrati. Ne znam, jer ne pratim programe srpskih partija, ali kada bi postojala jedna koja ima samo 2 tačke u svom programu, to bi već nešto bilo

1.) Ukidanje religije, istorije i građanskog vaspitanja iz državnih škola. Ko hoće religiju, neka ide u crkvu, za građansko i istoriju, to treba da rade roditelji ili da svako čita šta hoće kad poraste. Ta 3 predmeta su osnova državne propagande.
2.) Za one koji žele da upišu decu u privatne obrazovne institucije, od vrtića do fakulteta, da im se vrate pare od poreza za taj deo, tako da mogu da plate nekom privatniku i ono bitnije, da država ne može apsolutno ničim da utiče na programe tih škola. Privatnici sami da se izbore za vrednost svojih diploma na polju.

Eto te 2 stvari su ogroman korak na putu ka slobodi svakog čoveka i ogromna investicija za budućnost. Što se tiče ekonomskih obećanja i ostalih gluposti, ko god da dođe biće isto ili gore. Bolje sigurno neće. Ako nema stranke koja nudi ove 2 tačke u programu, ostanite sa porodicom, igrajte se sa decom i objasnite im zašto niste glasali.
U svakom slučaju ostanite kod kuće, ali baš ako insistirate, eto to je možda jedino što ima smisla. Naravno pod pretpostavkom da ta partija ikad to pretvori u zakon, što je ogromno pitanje kod političara, jer oni uvek jedno govore, a drugo rade. Dakle, ipak je bolje da ostanete kod kuće. Držite do svog dostojanstva.

Advertisements