Galerija

Temza se izlila od velike poplave i srušila Londonski Most

Ne, ovo nije fake news, već je ovo ton premijerke Tereze Mej, koja se obratila naciji nakon što je gomila muslimanskih koljača pobila i ranila desetine građana u Londonu pre neki dan. I gđa Mej i gradonačelnik Londona Kan, kao i ostatak političara koristili su uglavnom pasivne rečenice. Dogodila se tragedija, izbio je incident, moraćemo ovo, moraćemo ono. Radi se o kontroli uma glasača, vlast ih navikava da su oni svinje za klanje. Ili da to spada u prirodne nepogode, kao požar, suša ili poplava. U tome je bio daleko eksplicitniji francuski štetočina Makron u svojoj predizbornoj kampanji. Tereza Mej je i dodala, da sad treba da se uvede široka cenzura i kontrola Interneta kao korektivna mera. Dakle, neće prstom maknuti da zaustave nasilnike, ali će zato nama da uđu u sve privatne sfere da nam mozak isisaju.

Da ponovim po milioniti put, ne radi se o islamskim ekstremistima, već o iskrenim muslimanima koji pravilno čitaju reči Kurana gde piše da nevernike treba pobiti, privoleti u Islam ili im nametnuti harač. To nije samo pravo već i obaveza svakog muslimana. Svi drugi muslimani koji se ne pridržavaju toga su ili neiskreni ili kukavice. Islam nije religija mira. Ako vam moje reči nisu dovoljne, čitajte pa se sami uverite, a prilažem vam i svoj prevod jednog članka iz časopisa koji uređuju intelektualci džihadisti koji žive i objavljuju na Zapadu i koji daju sve od sebe da nam objasne da terorizam nije nikakav ekstremizam, već srce i suština borbe protiv nevernika.

Padoše mi na pamet one utvare što haraju Balkanom, što se ubiše objašnjavajući nam da engleska aristokratija upravlja svetom. Toliko upravljaju svetom, da ne mogu da drže pod kontrolom ni svoje malo ostrvo, nego su preplavljeni strancima punim mržnje prema Britancima. A sada ne mogu da zaustave ni neprekidne napade na sopstvenoj teritoriji. Vajni vladari iz senke. Ako oni i postoje, to svakako nisu Englezi. Trenutno su jači neki drugi koji pumpaju sve te ljude neprijateljske ideologije u Evropu, jer je potpuno nezamislivo da spontano dođu milioni ljudi iz daleke Azije i iz subsaharske Afrike. Toliko ima granica da se prođe i policije da te overi, da to jednostavno ne može da prođe bez debelog podmazivanja i nečije volje da kontrolori žmure na oba oka.

Zašto se to dešava? Postoji milion hipoteza, ali je pomalo beskorisno ulaziti u analizu bolesne psihe moćnih psihopata. Neka se time bave univerzitetski profesori, nakon što smo mi problem rešili, ali sad je prioritet zaustaviti i invertovati tokove migracije naših neprijatelja.

Države uvek prvo sve zakuvaju, a onda nas bace u ponor. Ne dajte da se to ponovo desi, probudite se.

Uz recept koji sam predložio nekoliko puta do sada (ukidanje bilo kakvih socijalnih pomoći u vidu para, stanova, prioriteta u zapošljavanju, zdravstva, školstva itd…), broj neprijateljskih elemenata je već previsok, tako da mora da se počne sa ozbiljnim psihološkim testovima sa svrhom da se izbace muslimani koji su već tu kod nas i da se zaustave novi. Postoji jedan mali broj ex-muslimana koji vrlo dobro poznaju bit te ideologije i koji su glavom bez obzira pobegli od nje u poslednjih nekoliko decenija. Takvi će uvek biti dobro došli. Ostali ne. Psihološki testovi bi imali 2 ključna pitanja (naravno dobro upakovanih u mrežu pitanja koje psiholozi znaju da naprave da ne izgledaju očigledno, jer će sigurno veliki broj testiranih varati na testu). Prvo pitanje je da li se slažu da Islam zahteva ubijanje, konverziju ili oporezivanje pagana? Ako odgovore sa ne, nisu više poželjni na Zapadu, jer se radi o lažovima. Ako odgovore sa da, onda će sledeće pitanje biti, šta oni misle o tome. Ako kažu da je to dobro, nisu više poželjni na Zapadu, ako kažu da je to nešto protiv čega se boriti, to će biti ta mala manjina ex-muslimana koja je izabrala Zapad kao svoj azil. Među testiranima može biti i onih koji će izjaviti da su muslimani, ali zaista neće znati šta Islam zahteva od njih u odnosu prema paganima. U tom slučaju će ići na dodatni razgovor gde će imati mini kurs da saznaju šta njihova vera traži od njih. Nakon što će biti upoznati sa tim, mogu da kažu da se slažu sa tim, tada neće biti poželjni na Zapadu. A mogu da kažu da više nisu muslimani. Možda će i lagati, ali će biti zapisano u zvaničnim dokumentima da to više nisu. Dakle neće imati nikakva prava da išta traže, ni posebne zakone, ni džamije, ni posebna prava, jer su se formalno odrekli svoje vere.

Ne, ovo nije fašizam. Ovo je zdrav razum. Sloboda vera može samo ako neka data vera ne uključuje pretnju smrću ostalima u svojoj dogmi. Jer šta meni ili bilo kome drugome zabranjuje da sutra organizujem novu veru, gde piše da ko god je pametniji ili bogatiji od mene, da se mora ubiti. Slobodna profesija vera može, samo ako su nenasilne. U suprotnom kose se ne samo sa Etikom, već i sa zakonima Zapada. Ne sme se ubijati neko samo zato što misli drugačije. Ko propoveda da se sme, napolje.

Hoćete vladavinu prava? Eto, servirao sam je na poslužavniku. Nema sivih zona. Ili – ili. Ili jesi nasilan ili nisi. Šta hoće muslimani, to je pametnom čoveku jasno, šta mi ovde hoćemo, to je pravo pitanje. Mi smo obične gnjide i budaletine, koje ako se ne promene, zaslužujemo da nestanemo. A vi dole na Balkanu, samo se nadajte da će vas sve ovo zaobići. Sve je to daleko bliže nego što mislite.